Tuesday, August 21, 2007

En mystisk utfordring

I nettforumet til mysteriestolaen er det mange som funderer på hvordan man kan lage en stola med to vinger. Det har fått meg til å fundere på hvordan et sjal med to vinger ville bli. Så nå har jeg lavet en bord på 9 masker til å ha mellom vingene. Etter 72 av 200 omganger ser det slik ut. Den store spenningen nå, er om jeg har nok garn med 200 g. Jeg bruker garnet jeg vant i Hobbyforum sitt sommerlotteri, Järbo Mohair som strikkes på pinne nr 7.

English summary
All the talk about a two winged stole, made me wonder if there could be made a two winged shawl. And now I have started knitting. I am repeating the wing rows twice with the two stitch edge on both edges and a 9 stitch border between the repeats. The yarn is Järbo Mohair, knitted on 7mm needles. And I use larger beads. The mystery now is if I have enough yarn. I won it at the summer lottery at Hobbyforum and only have 200g.

3 comments:

N. Maria said...

It is looking fabulous! I look forward to the finished product!

Anonymous said...

FANTASTIC, I wondered if it could be done too. It is beautiful. Keep us posted.

CamillaS said...

Du må vise bilde med mysterystolen på etter hvert, jeg har ikke klart å følge med på hvordan den har blitt ettersom jeg har vært bortreist mer eller mindre i 6 uker. Det virker i hvert fall veldig spennende!

Heirloomboka er suveren! Her er en link til noe jeg har laget derfra:
http://www.storaa.com/blog/index.php?entryid=119